Penzion Stará Škola

Zásady ochrany osobních údajů

Jsem Václav Lidický, sídlím na adrese Klíny 20, 436 01 Rašov, IČO: 03117472 a jsem provozovatelem Penzionu Stará Škola a webu penzionkliny.cz.

Zastihnete mě na:
Email: info@penzionkliny.cz
Telefon: +420 736 135 695

V rámci mého podnikání zpracovávám některé osobní údaje. Více se o tom dočtete v tomto dokumentu.

Zpracování osobních údajů upravuje hlavně nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které znáte jako GDPR.

Zpracování údajů v případě odeslání nezávazné rezervace

Pokud odešlete nezávaznou rezervaci pomocé formuláře na tomto webu, budu pracovat s údaji, které v poptávce zadáte. Nejčastěji to je e-mailová adresa, jméno, příjmení, případně telefonní číslo a vaše bližší požadavky.

Tyto údaje budu zpracovávat pro odbavení vaší poptávky, po dobu nezbytně nutnou. Pokud spolupráci nenavážeme, budu vaše osobní údaje zpracovávat nejdéle 3 měsíce od naší poslední komunikace.

Toto zpracování mi povoluje GDPR (čl. 6 odst. 1 písm. b) - jednání o smlouvě)

Kdo se k údajům může dostat?

Vaše osobní jsou u mě v bezpečí. Přesto byste měli vědět, že osobní údaje mohou být přístupné i jiným osobám, protože pro své podnikání využívám jejich nástroje a služby. Jsou to:

  • správce webových stránek (Martin Václav Bezucha, V Kopečku 160, 434 01 Most, IČO: 14412845)

Vaše osobní údaje zůstávají na území Evropské unie.

Jaká máte v souvislosti se zpracováním práva?

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, vyžádat si u mě přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po mě v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Udělené souhlasy jsou kdykoliv odvolatelné a proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nepracuji správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Nemám jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů a data nijak neprofiluji. 

© 2024 Penzion Stará Škola

Web vytvořil tým Mareli Digital